Ndihmë për të dëmtuarit nga vërshimet në Shipkovicë

Shipkovicë, 6 gusht 2015 (Hajde!) – Platforma qytetare “Hajde!” në bashkëpunim me fondacionin “Shoqëri e hapur Maqedoni”, sot donoi 1,4 ton ujë të pijëshëm për të prekurit nga vërshimet në fshatin Shipkovicë të Tetovës. Qytetarët lokal të organizuar permes shtabit emergjent në teren po vazhdojnë me kërkimet për vajzën 6 vjeçare të humbur nga vërshimet, si dhe grumbullimin e informacioneve […]

Read more