Обвинителке, многу работа ве чека!

Граѓански собир пред Собранието на РМ на 15.09.2015. во 18 часот   АЈДЕ – Платформата за граѓанска политика ги повикува сите граѓани и граѓанки, во вторник, на 15 септември 2015, во 18 часот, да дојдат пред Собранието на Република Македонија, за да му дадеме поддршка на специјалниот јавен обвинител, но и јавно да му ги соопштиме нашите очекувања! Ние, граѓаните […]

Read more

Ајде! пред Влада: Спектакуларно сечење лента на оградите на власта!

(Покана за настан: 12 септември 2015, сабота, 13 часот.)   Почитувани сестри и браќа, Ве известуваме дека утре (сабота), 12 септември, 2015 година, со почеток во 13 часот, ќе имате можност да присуствувате на спектакуларното сечење лента на новата ограда на Владата на Република Македонија. За да присуствувате на настанот и за да ви биде издадена потврда за влез, треба […]

Read more