Вести и соопштенија

Мултимедија

Симона Спировска | Simona Spirovska

„Ода за царот Николај“

„Ода за царот Николај“ од Југослав Петровски изведена од Симона Спировска на третиот протест пред Уставен суд на 29.02.2016.